Home Noticies
Noticies

Al·legacions al projecte Millora General

Al·legacions al projecte Millora General. Nova Carretera C-37 Igualada-Manresa. Tram: Sant Salvador de Guardiola – Enllaç amb la C-25

El passat dimarts dia 4 de juliol es va concloure la redacció del plec d'al·legacions unitàri, que presentaran les institucions que donen supor a la campanya "Fem-ho: bé" .
Les institucions que donen suport a la campanya "Fem-ho bé" són:

Llegiu-ne més...
 

Comunicat 28-6-2006

POSICIONAMENT DE LA PLATAFORMA FEM-HO BÉ

Davant la indefinició de l’Ajuntament de Manresa a l´hora de recolçar un trajecte concret de les tres opcions presentades per la Generalitat i davant el Front comú de l’associació de veïns de Salelles i Unió de Pagesos a favor d’una quarta proposta que passaria més a l’Oest fem pal.lès que:

Llegiu-ne més...
 

Carta de Jaume Torras 5-6-2006


CAL PRESERVAR L’ESPAI NATURAL DE LA RIERA DE RAJADELL I ELS BOSCOS DEL SUANYA:  FEM-HO BÉ.


La carretera de primer ordre, denominada “eix diagonal” que ha de comunicar la nova carretera d’Igualada des de Salelles fins a l’eix  transversal al nivell de Collbaix, ha de travessar la riera de Rajadell.L’opció triada pel Departament de Carreteres de la Generalitat travessa la riera,  malmeten el ric i proper  paratge del meandre d’aquesta,  entre el bosc del Suanya, la Font de l’Arrel  i el Gorg Blau; i una de les zones boscoses mes riques en arbredes catalogades en el nostre municipi.  Aquest és un paratge que, a banda del seu gran valor ecològic i paisatjistic  (llegiu:  “Rutes i camins del Bages. El Pla de Bages a peu i BTT” de Jordi Planell i Marc Vilarmau o la Guia d’espais d’interès natural del Bages de la Institució Catalana d’Historia Natural), és molt concorregut a peu o en bicicleta per molta gent de Manresa i Sant Joan.


Llegiu-ne més...
 


Pàgina 10 de 10