Properes activitats

Us anirem informant de les activitats a mesura que les programem!

Contes a l’Anella Verda 2019 

Marxes Nòrdiques 2019 


Amb la narració del dia 17 de novembre a La Taula a càrrec de Blai Senabre tanquem el 9é cicle de contes anual als  llocs més emblemàtics de l’Anella Verda de Manresa. L’objectiu, donar a conèixer a petites i petits  els valors de l’entorn natural de la ciutat  i de les paraula.
 
Gràcies al Parc de la Sèquia, gràcies al Pla d’Entorn i gràcies a Mengem Bages per la seva col·laboració. Gràcies també a l’Albert Marqués, dit també l’Ós Mandrós, que de mandrós no en té res,   per la tria que ens fa de contacontes  i “cuentacuentos” d’arreu del món..
 
L’any  que bé, hi tornem !
 
Més fotos al nostre facebook
 

 

2 Comments Add yours

  1. Vicenç ha dit:

    En faig divulgació, ho comparteixo, però agrairia que poseu l’enllaç per poder compartir el PDF, directament al bloc.

    1. meandre ha dit:

      Disculpa Vicenç perquè no t’hem respost abans (se’ns va quedar pendent a la safata d’entrada). Quan posem activitats a la web, pot ser un pdf o pot ser un jpg, text,… (tot depèn de l’activitat). Però no hi ha un pdf conjunt. Si vols compartir potser el mès fàcil és posar l’enllaç al nostre apartat de la web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *