Properes activitats

19 de setembre – “Let’s Clean up Collbaix”/ 20 de setembre-Marxa Nòrdica / 27 de setembre-Conte amb la Susagna Navó / Properament itinerari de natura i modernisme amb iniciació a la marxa nòrdica adreçat a grups d’arreu del país  


Us informem de les activitats que hem programat a partir de finals d’agost i setembre, activitats que farem sempre i quan l’evolució de la pandèmia ho permeti, i en les quals seguirem les mesures sanitàries convenients.


Us proposem participar en el “Let’s clean up Europe” a Collbaix, aquest dissabte a les 10 h al Pàrquing del Congost. És una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Inscripció mitjançant correu a: manresa@consellrepublica.cat


Marxa Nòrdica 20 setembre 2020: La Reforma / passera Can Poc Oli / Gorgs dels Esparvers i les Escaletes.

Aquest diumenge 20 de setembre, reprenem les caminades en marxa nòrdica. Sortirem a les 9.00 h de la plaça de la Reforma. Agafarem el camí de Sant Jaume, travessarem la nova passera de Can Pocoli sobre el Cardener  i gaudirem dels gorgs de la Riera de Rajadell. Un recorregut circular amb inici i final al centre històric sense cap dificultat que és bo de conèixer.

Ens guia el Lluís Garriga, i el Pep Llort ens inicia a la marxa nòrdica i ens estira d’allò més bé.

Preu 5 euros. Socis 2,5, qui no pot no paga.
Seguirem les normes sanitàries recomanades.  

Fins diumenge!!Properament itinerari de natura i modernisme amb iniciació a la marxa nòrdica adreçat a grups d’arreu del país  


2 Comments Add yours

  1. Vicenç ha dit:

    En faig divulgació, ho comparteixo, però agrairia que poseu l’enllaç per poder compartir el PDF, directament al bloc.

    1. meandre ha dit:

      Disculpa Vicenç perquè no t’hem respost abans (se’ns va quedar pendent a la safata d’entrada). Quan posem activitats a la web, pot ser un pdf o pot ser un jpg, text,… (tot depèn de l’activitat). Però no hi ha un pdf conjunt. Si vols compartir potser el mès fàcil és posar l’enllaç al nostre apartat de la web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *