Properes activitats

Proposta Diumenge 16 de febrer (preinscipció)/  Ruta Prehistòrica pels límits del Parc de la Serralada Prelitoral / Dijous 26 març / Conferència-Debat Lluís Tejedor Ballesteros, exalcalde del Prat de Llobregat

Contes a l’Anella Verda 2019 

Marxes Nòrdiques 2019 


 
PROPOSTA 16 de febrer
 
Ruta Prehistòrica pels límits del Parc de la Serralada Prelitoral
 
Per la sortida del diumenge 16 de febrer, tenim la proposta de l’entitat cultural La Massa de Vilassar de fer la Ruta Prehistòrica pels límits del Parc de la Serralada Prelitoral. Es tracta d’un itinerari de 5 km amb un desnivell de 500 m entre la Roca i Òrrius. 
Qui estigui interessat caldrà que faci una preinscripció via mail a: meandre.meandre@gmail.com
Si fossim  prou gent,  llogaríem un bus.
 
Us agrairem resposta amb data límit 25 de gener de cara a organitzar-ho.


2 Comments Add yours

  1. Vicenç ha dit:

    En faig divulgació, ho comparteixo, però agrairia que poseu l’enllaç per poder compartir el PDF, directament al bloc.

    1. meandre ha dit:

      Disculpa Vicenç perquè no t’hem respost abans (se’ns va quedar pendent a la safata d’entrada). Quan posem activitats a la web, pot ser un pdf o pot ser un jpg, text,… (tot depèn de l’activitat). Però no hi ha un pdf conjunt. Si vols compartir potser el mès fàcil és posar l’enllaç al nostre apartat de la web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *