Dissabte 6 d’abril , Meandre porta l’activitat Tresors de Wild Me a l’Anella Verda.

Seguint la línia habitual de organitzar activitats de educació i sensibilització mediambiental lliure de pantalles per a públic familiar a l’Anella Verda de Manresa, la nostra associació va contactar amb les responsables de “Wild me” amb l’objectiu de poder  oferir  alguna de les seves propostes a l’entorn natural més proper. De seguida  ens vam posar d’acord pel fet de tenir objectius compartits.  Per altra banda, i gràcies al patrocini del Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de Manresa,  hem pogut oferir aquesta elaborada activitat de forma gratuïta.

Amb tan sols dos dies d’haver-ne fet difusió per xarxes , les 60 places entre petits i mares/pares van quedar exhaurides deixant més de 100 persones entre petits i grans, en espera de noves edicions.  Ja estem buscant fórmules per repetir-ho de cara a la tardor.

El punt de trobada serà la Torre Lluvià a les 10.00. Es caminarà 400 metres fins l’entorn del bosc i feixes de Cal Cuques on es portarà a terme l’activitat fins dos quarts de dues.

Per Gloudina Greenacre de Wild me, TRESORS “està pensat per a famílies amb infants entre 3 i 12 anys, i és una experiència per a despertar i nodrir el nostre amor per la natura, connectar amb la nostra família i gaudir de la màgia i la senzillesa que ens ofereix el nostre entorn proper. Els diferents racons de l’entorn inviten a trobar elements de la natura, identificar rastres d’animals i plantes; fer servir la nostra creativitat i habilitats ancestrals per fer una obra d’art col·laborativa entre tots, i abans d’acabar,  crear un record molt especial i molt natural per endur a casa.

L’activitat està guiada per educadors i professionals qualificats, un equip d’apassionades de connectar famílies amb la Natura. El nostre enfoc és aprendre jugant i fomentar l’autonomia i

l’autodescobriment. El joc natural que proposem implica jugar fora al bosc on els espais i materials en sí són inspiradors”.

L’activitat promet.

Meandre 31-3-2024.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *