Mapa interactiu Anella Verda

Mapa interactiu de valors, punts febles, perills mediambientals  i petites victòries de Meandre, a l’Anella Verda de Manresa i al Pla de Bages. Navega, clica, proposa!

Aquest mapa està en constant construcció. Poden haver errades.

Podeu participar aportant els vostres suggeriments a través del nostre contacte

Darrer punt insertat Crespó negre (marcador vermell Ambulància): Tala de Bosc de Riera

En aquest enllaç INSTAMAPS/Mapa de valors, punts febles, perills i petites victòries podràs trobar clicant sobre les diferents icones, les potencials agressions a l’entorn natural del Pla de Bages  (marcador vermell AMBULÀNCIA), els punts que haurien de millorar (marcadors grocs amb una  CLAU), els punts d’interès natural i patrimonial  del pla de Bages (marcadors verds  FOTOGRAFIA), les petites o gran victòries  de Meandre quan a preservació de l’entorn natural (marcador blau amb TROFEU) i finalment els recorreguts o itineraris de l’anella verda. Aquests últims  es situen  aproximats en el plànol,  però si els cliques et porten als pdfs originals). Els punts de les icones no es situen en les coordenades exactes.

Instruccions per moure’t pel mapa: Per consultar has de passar el ratolí per damunt i clicar en els punts o les línies quan apareix la mà amb un dit (si és la mà oberta no podràs). En cada punt surt un quadre de diàleg que permet accedir a nova informació. En el cas de no veure el quadre de diàleg en la totalitat, arrossega el mapa (mantenint clicat el ratolí amb la icona de la mà oberta). Si a la informació hi surt un enllaç pots clicar i accedir. Per seleccionar correctament, apropa’t amb un zoom al punt o línia que vols consultar. Per accedir a la informació t’ha de sortir sempre la icona de la mà amb el dit.

Ambulància

Clau

Valors Triomf Meandre
Apropa’t en el mapa a través del + o del -. Si cliques en el símbol de la caseta tornaràs al plànol original.

Quan apareix la informació pots clicar en els documents adjunts