Home Noticies
Noticies

Nota de premsa Meandre 26-9-2012

Meandre convoca una roda de premsa el dimecres 26 de Setembre a les 17,30 en motiu de:

"La presentació dels objectius i activitats de Meandre 2012-2013 i de la renovació dels continguts de la seva web: www.meandremanresa.com"

Després de 6 anys de feina continuada en la promoció de l’ús social de l’entorn natural de Manresa, espais que avui  coneixem  com “Anella Verda de Manresa ”, Meandre ha renovat els continguts de la seva web i es marca i  referma en uns objectius concrets als quals podeu accedir consultant la nostra web.
Llegiu-ne més...
 

L' Ajuntament no dóna per bona la restauració ambiental del Suanya. El seguiment de Meandre

Regió7 | DILLUNS, 24 DE SETEMBRE DEL 2012

El juny va acabar el termini perquè Dragados fes millores a l’entorn natural afectat per la C-37

L’Ajuntament encara no ha signat l’acta de recepció de la restauració mediambiental de l’obra i terrenys afectats per la construcció del tram de carretera de l’eix Diagonal (C-37)que permet unir-lo amb el Transversal. No l’ha signada perquè, segons ha explicat Jordi Serracanta, regidor de Medi Ambient, la restauració de la natura afectada no s’ha fet prou bé.
Llegiu-ne més...
 

Nota de premsa

La Marxa Nòrdica recorre amb èxit l’itinerari Natura i Modernisme de l’Anella Verda de Manresa

Més de 55 persones han participat en l’edició del mes de setembre de la Marxa Nòrdica popular que organitzen Meandre i Cube. L’itinerari s’ha iniciat a la zona esportiva del Congost amb una sessió d’iniciació a aquest esport conduïda per Elena Vers.
La primera part del recorregut ha servit per evidenciar la necessitat de millorar les portes d’accés des de la trama urbana fins als itineraris de l’Anella Verda de Manresa, ja que els participants han hagut de recórrer un tram pel perillós Camí vell de Rajadell que uneix el Congost de Manresa amb l’Eix Transversal.

Llegiu-ne més...
   

Meandre pregunta per uns monticles de terra abandonats al Suanya

L'entitat n'ha informat l'Ajuntament, al qual sol·licita que vetlli perquè retiri les terres qui les ha deixades

GEMMA CAMPSMANRESA Als plans de la Torre Lluvià, a la zona del Suanya, hi ha unes acumulacions de terra de dimensions molt generoses que espatllen el paisatge i de les quals, fins ara, no se n'ha fet càrrec ningú. Meandre, associació per a la preservació del patrimoni natural de Manresa, ha enviat un requeriment a l'Ajuntament per saber a qui pertanyen aquests monticles i perquè vetlli perquè els retirin.

Llegiu-ne més...
 

Nota de premsa de Meandre 1-3-2012

Èxit en la primera aventura del cicle "contes a les fonts" que s'ha fet a la Font de Sant Pau

200 persones han participat de l'excursió i posterior narració de contes

La primera de les narracions del cicle 'Contes a les Fonts de Manresa' que es va celebrar ahir diumenge al matí a la Font de Sant Pau ha estat tot un èxit de participació.
200 persones han participat de la caminada que portava des de la plaça de la Reforma fins a la Font de Sant Pau, un recorregut de 1.400 metres que ha permès a les famílies conèixer la facilitat amb la que es pot connectar des del centre de la ciutat amb l'Anella Verda de Manresa.
Llegiu-ne més...
 

Denuncian la dejadez del entorno del Eix Diagonal de Manresa

Dos meses después de la inauguración de la C-37, los ecologistas exigen actuar de modo urgente | La empresa se había comprometido en la licencia de obras

La entidad Meandre ha denunciado la falta de trato que la empresa responsable de la ejecución de la nueva carretera C-37 ha tenido hacia los terrenos que se vieron afectados en su paso por la Anella Verda de Manresa, entorno natural de la capital del Bages. A dos meses para la finalización del plazo establecido para la finalización de la obra, integrantes de la entidad ecologista, que han realizado un seguimiento desde los plans del Suanya hacia el pie de Collbaix, denuncian la necesidad de actuar con carácter urgente para solucionar dicha problemática en varios puntos del trazado.
Llegiu-ne més...
 


Pàgina 5 de 10