Home Noticies
Noticies

24 entitats del Bages es reafirmen en els valors que ha de mantenir l’entorn del Parc de l’Agulla amb una nova Declaració que recull els objectius de la Declaració de l’Agulla de 2003

Nota de premsa de Meandre 3 d’Octubre 2016

L’any 2015, l’acceptació a tràmit del projecte "Portal de l'Agulla" per part de l’Ajuntament de Sant Fruitós, un projecte de portal de carretera amb gasolinera i  hotels a l’entorn del parc, va provocar una resposta cívica en contra de construir aquest portal en un entorn natural tan preuat i sensible.

El projecte en qüestió anava en direcció contraria als objectius i l'esperit de la Declaració de l'Agulla signada per 17 entitats l'any 2003 i  contradeia la preservació d’aquest espai que recullen tant el Pla territorial de les comarques centrals com el Pla Director Urbanístic del Bages.

Llegiu-ne més...
 

Convit a participar i signar la Declaració de l'Agulla 2016

Convidem a totes les entitats cíviques de la comarca de Bages a  participar i  signar la Declaració de l’Agulla 2016 per reafirmar la Declaració de 2003

Llegiu-ne més...
 

Si t'agraden vota'ls !

Convit a votar els projectes de Meandre del procés participatiu 2016

Amigues i amics de Meandre,

Us agrairem el vostre vot en el procés participatiu 2016 convocat pel l'Ajuntament de Manresa.

Us inserim els dos projectes en els que hem treballat tot esperant el vostre suport.

En els documents hi trobareu les instruccions per votar.

Recordeu que haureu de votar 4 dels 20 projectes presentats.

 

Gràcies per endavant 

 Convit a votar el projecte de Meandre 12-4-2016...

 Convit a votar projecte Passera a Can Poc Oli. ...

 

Ajudan's i signa a favor de la retirada del projecte portal de l'agulla

AJUDAN'S I SIGNA A FAVOR DE LA  RETIRADA DEL PROJECTE PORTAL DE L'AGULLA QUE PRETEN IMPLANTAR UNA GASOLINERA, UN PARKING DE CAMIONS, UN HOTEL DE CARRETERA I UN RESTAURANT A L'ENTRADA DEL PARC DE L'AGULLA.

 

Llegiu-ne més...
 

Nota de premsa de Meandre 23-11-2015

Meandre s’oposa frontalment a la construcció d’ un complex de gasolinera, àrea de descans de conductors i camions, restaurants, i hotel  al Parc de l’Agulla.

Just quan fa només quinze dies, celebràvem al Bages l’ampliació del parc de l’Agulla amb l’adequació com  parc agrari de les 19 hectàrees del turó de Guix,  la desaparició del pàrquing de caravanes i l’arranjament del camins del Grau i del  ramal de la Sèquia de Viladordis, llegim astorats a Regió 7 que l’Ajuntament de Sant  Fruitós tramita la proposta d’un grup inversor barceloní de construir un hotel de tres plantes, un supermercat, dos restaurants i,  no s’ho perdin,  una gasolinera i àrea de descans  per a camions, just a l’entrada del parc.  A aquesta, per nosaltres, ignomínia,  se’n hi vol posar el nom de Portal de l’Agulla.

Llegiu-ne més...
   

Nota de premsa Allegacions Mas Mollet

Meandre, fa al·legacions en contra de l’ampliació del polígon industrial de Mas Mollet a l’entorn de la plana agrícola de les Torres de Bages al terme de Sant Joan de Vilatorrada.

L’entitat es pregunta quin sentit te avui ampliar polígons industrials en planes agrícoles d’alt valor ecològic quan  la comarca de Bages és ple de naus industrials  buides?

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 10