Projectes de Meandre presentats en els processos participatius

Aquests són els projectes de Meandre presentats des del 2015.

2015. Malgrat el projecte guanyador de Via Verda Congost – Plans de la Torre Lluvià, no ens va semblar en res a la proposta dels nostres col·laboradors, avui és una realitat, malgrat algunes deficiències. Aquest any, vam aprendre que aquests tipus de processos són un bany de realisme.

 

2016. El projecte de restauració de les tines de l’edifici del pati de la Torre Lluvià i que volia donar una empenta al pla d’usos de l’equipament, no es va guanyar. A data 3-3-2018, en el patí de la torre encara hi ha un femer i un corral de cabres.

 

2016. El projecte de la passera de Can Poc Oli per crear un itinerari circular entre les dues ribes del riu va ser un dels guanyadors. A data 3-3-2018 encara ha de ser executada. De paciència no ens en falta, però decep.

 

2017. El projecte de adequació del pati de la Torre Lluvià, equipament en el qual, més de 20 entitats es mostraren disposades a fer-ne ús, no va guanyar. A data 3-3-2018, l’equipament segueix sense possibilitats de fer-hi res pel fet que encara hi ha un femer i el corral de cabres. Des de l’Ajuntament se’ns ha informat que l’any 2018 s’invertiran 50.000 euros per a una mínima adequació. El conveni de la DO del Pla de Bages i Ampans,  pel qual, al voltant de la Torre, es plantarà una vinya experimental de diferents varietats de vinya i olivera autòctona, és una molt bona notícia.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *