Calendari Marxes Nòrdiques 2018

Les caminades matinals en marxa nòrdica tenen els objectius de donar a conèixer l’entorn natural més proper i aprendre a caminar amb bastons. És la única activitat no gratuïta de l’entitat:  5 euros, (2,5 els socis). Qui no pot, no paga.


16 setembre – Sortida de Marxa nòrdica: Torrent Fondo – Les Torres.

Coneix els camins, i senders al voltant de Lledoners, les millores que s’han fet al Torrent Fondo i els paratges de les Torres. Ens trobem a les 9.00 h a la Fàbrica dels Panyos. Ens guia el Lluís Garriga. Ens estira Elena Vers.
16 setembre, 09.00 h

Marxa nòrdica

Torrent Fondo – Les Torres

Realitzades

Sortida Marxa Nòrdica Itinerari de Natura i Modernisme. Sortirem de la Torre Lluvià a les 9.00 h. Gaudirem del bosc de ribera, d’una primavera excepcional i dels elements d’arquitectura modernista del recorregut. Son 13 Km sense cap dificultat.  El preu és de 5 euros. Socis 2,5. Qui no pot, no paga.

Podeu accedir al track del Natura i Modernisme en el mapa interactiu o baixar-vos  el pdf. Podeu trobar el llibret d’aquest recorregut a qualsevol llibreria.

6 de maig

Marxa Nòrdica Itinerari de Natura i Modernisme


Sortida Marxa Nòrdica pel regadiu del Poal. Coneix els viaranys de la Torre del Vinyes, i els camins del ramal de la Sèquia amb una caminada curta de 8 Km sense cap tipus de dificultat. Ens trobem a les 9,00 davant de la Fundació Universitària del Bages (FUB).

8 d’abril

Marxa Nòrdica pel regadiu del Poal

Sortida Marxa Nòrdica. Sortirem de l’Oller del Mas, farem l’itinerari dels Pous de Glaç de l’Anella Verda de Manresa amb sortida des de l’Oller del Mas. Són 10 Km. Hi ha un cert desnivell per pujar a la carena de Montlleó. Podeu clicar a l’itinerari i al wikiloc a la web de l’Anella.

11 de març

Marxa Nòrdica Pous de Glaç de l’Anella Verda


Sortida en marxa nòrdica pels camins de la falda de Collbaix.  Coneix els camins, les vinyes i els camps d’olivera de la falda de Collbaix fent un recorregut curt  de 8 Km sense cap dificultat.  Ens trobem a les 9,00 a la Torre Lluvià.  Ens guia el Lluís Garriga. Ens estira Elena Vers. El preu és de 5 euros. Socis 2,5. Qui no pot, no paga.

10 de juny

Sortida marxa nòrdica pels camins de la falda de Collbaix


Resta de Calendari a determinar