Calendari Marxes Nòrdiques 2019

Marxes nòrdiques 2018

Les caminades matinals en marxa nòrdica tenen els objectius de donar a conèixer l’entorn natural més proper i aprendre a caminar amb bastons. És la única activitat no gratuïta de l’entitat:  5 euros, (2,5 els socis). Qui no pot, no paga.Realitzades

Sortida Marxa Nòrdica per l’entorn de Sant Iscle, amb tast de vins i visita a l’ermita.

El proper diumenge 5 de maig Meandre i Parc de la Sèquia us proposen una caminada en marxa nòrdica pels entorns de Sant Iscle. Després dels estiraments, farem un tast de vins al celler i una curta visita a l’ermita del mateix nom.

Aprofitarem per explicar-vos quins són els àmbits del Pla de Bages que el govern de Sant Fruitós pretén reservar per futurs polígons industrials.

Sortida a les 9.00 h: Parc de l’Agulla (Centre de interpretació-berenador). Hora aproximada del tast 12.00-12.30 h.

Caminada de 10 Km sense cap tipus de dificultat.

El preu de la sortida és de 5 euros (2,5 els socis). Qui no pot, no paga. El preu del tast 3,5 euros a part.

5 de maig/ 9 h

Marxa Nòrdica per l’entorn de Sant Iscle

Marxa Nòrdica camí de Sant Ignasi de l’Anella Verda 

Sortida Marxa Nòrdica  per l’entorn dels masos  modernistes de l’entorn de la riera de Rajadell i a un tast de vins al Celler de Collbaix. Sortida a les 9.00 h al mateix celler “El Molí” de Collbaix . Hi podeu aparcar. Caminada de 8 Km sense dificultat  pel voltant de La Morera, La Noguera, la seva presa i la casa del masover. Després del estiraments dirigits pel Pep, farem un tast de vins de Collbaix al mateix celler.
El preu de la sortida és de 5 euros (2,5 els socis). Qui volgui fer el tast. 5 euros més.

10 de febrer/ 9 h

Marxa Nòrdica Entorn Masos Modernistes