Marxes nòrdiques 2018

Realitzades 2018

Sortida Marxa Nòrdica Itinerari de Natura i Modernisme. Sortirem de la Torre Lluvià a les 9.00 h. Gaudirem del bosc de ribera, d’una primavera excepcional i dels elements d’arquitectura modernista del recorregut. Son 13 Km sense cap dificultat.  El preu és de 5 euros. Socis 2,5. Qui no pot, no paga.

Podeu accedir al track del Natura i Modernisme en el mapa interactiu o baixar-vos  el pdf. Podeu trobar el llibret d’aquest recorregut a qualsevol llibreria.

6 de maig

Marxa Nòrdica Itinerari de Natura i Modernisme


Sortida Marxa Nòrdica pel regadiu del Poal. Coneix els viaranys de la Torre del Vinyes, i els camins del ramal de la Sèquia amb una caminada curta de 8 Km sense cap tipus de dificultat. Ens trobem a les 9,00 davant de la Fundació Universitària del Bages (FUB).

8 d’abril

Marxa Nòrdica pel regadiu del Poal

Sortida Marxa Nòrdica. Sortirem de l’Oller del Mas, farem l’itinerari dels Pous de Glaç de l’Anella Verda de Manresa amb sortida des de l’Oller del Mas. Són 10 Km. Hi ha un cert desnivell per pujar a la carena de Montlleó. Podeu clicar a l’itinerari i al wikiloc a la web de l’Anella.

11 de març

Marxa Nòrdica Pous de Glaç de l’Anella Verda


Sortida en marxa nòrdica pels camins de la falda de Collbaix.  Coneix els camins, les vinyes i els camps d’olivera de la falda de Collbaix fent un recorregut curt  de 8 Km sense cap dificultat.  Ens trobem a les 9,00 a la Torre Lluvià.  Ens guia el Lluís Garriga. Ens estira Elena Vers. El preu és de 5 euros. Socis 2,5. Qui no pot, no paga.

10 de juny

Sortida marxa nòrdica pels camins de la falda de Collbaix


16 setembre – Sortida de Marxa nòrdica: Torrent Fondo – Les Torres.

Coneix els camins, i senders al voltant de Lledoners, les millores que s’han fet al Torrent Fondo i els paratges de les Torres. Ens trobem a les 9.00 h a la Fàbrica dels Panyos. Ens guia el Lluís Garriga. Ens estira Elena Vers.
16 setembre, 09.00 h

Marxa nòrdica

Resta de Calendari a determinar


28 d’octubre – Sortida de Marxa nòrdica: Entorn vitivinícola de Salelles

Diumenge 28 d’octubre us recomanem la caminada en marxa nòrdica per l’entorn vitivinícola de Salelles. Sortirem de la Torre Lluvià a les 9.00. Són 9 Km sense dificultat. El preu és de 5 euros. Socis 2,5. Qui no pot, no paga.

28 d’octubre, 09.00 h

Marxa nòrdica

Resta de Calendari a determinar


Caminada en marxa nòrdica fins l’aiguabarreig Cardener Llobregat. El diumenge 11 de novembre us animem a fer la caminada en marxa nòrdica fins l’aiguabarreig del riu Cardener i Llobregat. Sortirem a les 9.00 de la Plaça de la Reforma. Són 13 Km de recorregut circular sense dificultat. El preu és de 5 euros. Els socis 2,5. Qui no pot no paga.

La tardor és la estació més recomanable per caminar fins on els dos rius es troben pels colors del seu bosc de ribera. Et sorprendrà !

11 novembre/ 9 h
Marxa Nòrdica fins l’aiguabarreig Cardener Llobregat

[gmedia id=117]


Sortida marxa Nòrdica pel Regadiu de Viladordis. Sortirem del parc de l’Agulla a les 9.00 h. Accedirem al regadiu de Viladordis per la nova conexió del camí del Grau i coneixerem el paisatge d’horta de Viladordis, un entorn clau per arribar a la sobirania alimentaria de la nostra ciutat. Són 9 Km sense dificultat. El preu és de 5 euros, socis 2,5 . Qui no pot no paga. Ens guia el Lluís Garriga i ens estira el Josep Llort.

Us hi esperem!

16 de desembre

Marxa Nòrdica Regadiu de Viladordis