Altres activitats 2019


Caminada Plaça La Reforma fins a l’Oller del Mas on s’hi celebra el Saluda’t: Festival d’alimentació i vida saludable durant tot el dia.

Coneix el camí de Sant Ignasi des de la Reforma fins L’Oller del Mas. Us acompanyem fins aquest Castell-Celler on s’hi celebra el Saluda’t.

Plànol de la Ruta

La ruta té una gran importància pel fet que comunica el centre històric de la ciutat amb l’entorn i el celler de l’Oller del Mas. Es gaudeix de les vistes de la ciutat des de la Torre de Santa Caterina. Es passa per un dels masos més antics de Manresa: Els Corrons i pel raval de Monistrolà.

Sortida: 9.00 h. Plaça La Reforma.

Són 5 Km planers , excepte el camí esgraonat que puja a Santa Caterina. Ens guia el Vicenç Jou.

Programa del festiva Saluda’t


El canvi climàtic ja és una realitat. No hi ha massa temps per evitar  que els nostres filles i fills, netes i nets n’acabin patint  les greus conseqüències

Us convidem a participar a la manifestació a favor del planeta i en contra del canvi climàtic que sota el lema  “Canviem el sistema, no el clima” sortirà de la Ben Plantada, plaça Bonavista de Manresa, el proper divendres 27 de setembre a les 19.00 h.


En la Setmana de la Cultura i economia transformadores al Bages (27 de maig- 6 de juny), Meandre col.labora amb el Concurs de Curts

festadelriu.cat