Projectes de Meandre presentats en els processos participatius

Aquests són els projectes de Meandre presentats des del 2015.

2015. Malgrat el projecte guanyador de Via Verda Congost – Plans de la Torre Lluvià, no ens va semblar en res a la proposta dels nostres col·laboradors, avui és una realitat, malgrat algunes deficiències. Aquest any, vam aprendre que aquests tipus de processos són un bany de realisme.

2016. El projecte de restauració de les tines de l’edifici del pati de la Torre Lluvià i que volia donar una empenta al pla d’usos de l’equipament, no es va guanyar. A gener de 2021, les parets de la tina ja s’han enderrocat.

2016. El projecte de la passera de Can Poc Oli per crear un itinerari circular entre les dues ribes del riu va ser un dels guanyadors. A gener de 2021 fa uns mesos que ja és una realitat molt concorreguda i valorada.

2017. El projecte de adequació del pati de la Torre Lluvià, equipament en el qual, més de 20 entitats es mostraren disposades a fer-ne ús, no va guanyar. A gener de 2021, la plantació de vinya, olivera i ametller autòctons al voltant de la Torre és una realitat gràcies al Conveni DO Pla de Bages, Ampans i Ajuntament. Falta, però, encara l’adequació dels edificis annexes del patí per donar vida a l’equipament.