Torre Lluvià


L’arranjament dels edificis annexes del pati:
Un pas esperat i necessari per a que les entitats es facin seu aquest equipament.

La Torre LluviàLa TorreEl PatiL’EntornItinerari i Modernisme

Meandre promociona l’ús social dels espais de l’Anella Verda organitzant actes per a tot tipus de públic. L’objectiu és que la població conegui les possibilitats que li ofereix l’entorn natural més proper de casa i faci seu aquest gran parc perifèric de la nostra ciutat. La preservació d’aquests espais, junt a la potenciació i recuperació dels productes de l’horta local , de la vinya i de l’oli, ens ajudaran a veure que sense el consum desbocat de fins ara, podem ser més rics en salut, coneixença i valors.

La Torre Lluvià i el seu entorn ha de ser la icona i punt de trobada i treball de les entitats i particulars que comparteixen aquests valors.