Activitats 2020


Hola a tothom,

Entossudits a que es mantinguin els actes culturals i seguint les normes sanitàries recomanades, hem concentrat les narracions de contes 2020 entre l’agost i l’octubre d’aquest any.
Us convidem a l’espectacle de Jose Manuel Garzón “El hombrecito verde” .
Ens trobem a les 11 h a l’aparcament de la Torre de Santa Caterina. Us guiarem fins els Gorg de les Escaletes. Caminada d’uns 2000 metres sense dificultat. Recomanem que als més petits els porteu amb motxilla.


Mares, pares, tietes, tiets,
Us proposem una nova sessió de contes a l’Anella Verda per les vostres petites i petits.
Ens trobarem a les 11,45 al Parc de l’Agulla a l’edifici de Infosequia proper al berenador. Caminarem 15 minuts fins la masia Casa Majó.
A les 12.00 , els contes de Susagna Navó.

Nota: No podrem servir el pa amb oli, vi, xocolata i sucre degut a la pandèmia.


Us proposem participar en el “Let’s clean up Europe” a Collbaix, aquest dissabte a les 10 h al Pàrquing del Congost. És una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Inscripció mitjançant correu a: manresa@consellrepublica.catHi ha pla B en cas de pluja: Es faria a la casa de Can Font o al Museu de la Tècnica amb totes les mesures sanitàries.