Cal disminuir la perillositat per a vianants i bicicletes del camí rural de Rajadell tram Pont Nou-Torre Lluvià

Reportatge fotogràfic dels punts perillosos del camí rural de Rajadell entre el Pont Nou-Congost  i els Plans de la Torre Lluvià i  Collbaix

El camí rural de Rajadell és un connector imprescindible que comunica  la ciutat amb els  itineraris Oest de l’Anella Verda: riera de Rajadell, Collbaix i la Torre Lluvià. Arran de la publicació recent dels mitjans sobre la petició que fa la nostra entitat a l’Ajuntament de reduir la perillositat  d’aquest camí  cada vegada més concorregut per caminants, atletes  i bicicletes,   hem considerat oportú fer un reportatge fotogràfic dels punts concrets en qüestió, i fer les  nostres propostes.  Ho fem des de la responsabilitat,  per ser promotors de coneixement i ús d’aquest recorregut,  guanyadors del projecte participatiu 2015 que va adequar només trams d’aquest camí rural  i per apadrinar des de fa anys – això ens obliga-  l’itinerari de la Riera de Rajadell Oest i el de Natura i Modernisme.

Amb aquest seguit de peticions concretes i argumentades volem que aquestes, siguin considerades per les regidories de ciutat Verda, Mobilitat i Urbanisme.

Facilitar l’accés a l’entorn natural de la ciutat promou  hàbits saludables, autoestima i socialització de tota la ciutadania i menys necessitat d’agafar el cotxe .

Meandre desembre 2019