Properes activitats

Us anirem informant de les activitats puntualment!


Acabem el 12 cicle de contes a l’Anella Verda de Manresa amb un Òs Mandrós en forma, a la Font del Rector. Aquests 12 anys hem demostrar el poder de la paraula i el gest en diferents escenaris naturals al costat de casa. Un poder molt superior que el de les pantalles i el món virtual i sense efectes indesitgables pels més petits. L’any que ve més!
Gràcies per ser-hi.
Més fotos a facebook i Instagram @meandremanresa

 

 


 

2 Comments Add yours

  1. Vicenç ha dit:

    En faig divulgació, ho comparteixo, però agrairia que poseu l’enllaç per poder compartir el PDF, directament al bloc.

    1. meandre ha dit:

      Disculpa Vicenç perquè no t’hem respost abans (se’ns va quedar pendent a la safata d’entrada). Quan posem activitats a la web, pot ser un pdf o pot ser un jpg, text,… (tot depèn de l’activitat). Però no hi ha un pdf conjunt. Si vols compartir potser el mès fàcil és posar l’enllaç al nostre apartat de la web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *