Nota de premsa: Final de curs Cicle de narració de contes  amb l’espectacle “Los jardines de Dionisio”

El cicle de narració de contes a l’Anella Verda de Manresa tanca el curs la nit del dissabte 1 de juliol al celler Fargas-Fargas amb   “Los jardines de Dionisio” de la narradora argentina Sandra Rossi.  

El dissabte 1 de juliol Meandre i Parc de la Sèquia celebren el final de curs del cicle de narració de contes  amb l’espectacle “Los jardines de Dionisio”, una narració dirigida per Jordi Girabal per a públic adult però   especialment dedicada a les mares , pares, avies i avis que han gaudit del diferents cicles de narracions de contes al llarg dels últims anys amb els seus petits. Aquesta vegada, però,  hauran de deixar la canalla a casa.

L’espectacle, que va de déus, vinyes i  vi,  es farà al celler Fargas-Fargas , un entorn  que maridarà perfectament amb l’espectacle de l’actriu argentina Sandra Rossi.

Des de les 20.00 el servei de wine bar del celler oferirà un tast de dos vins i un pack d’aperitiu, secallona i formatge al preu de 10 euros.

A les 21,30 “Los jardines de Dionisio”. El preu de l’espectacle és de 7 euros.

No cal inscripció prèvia.

Sinopsi de l’espectacle:

“Es diu que un déu indòmit i voluptuós va portar el vi a la humanitat i també es diu que la gent i les vinyes van arrelar conjuntament. Les vinyes van donar vi, i la gent, històries”.
“Els Jardins de Dionís” estan farcits d’històries  per les venes de les quals hi circula el vi: El vi compartit, i el que aparentment es comparteix; el vi de la celebració  i el de l’èxtasi i també el que encén les passions i calma la pena. El vi Diví, viu i generós.
Un trajecte per les anades i tornades de la vida imbuïts de l’esperit del déu que un dia, molt lluny en el temps, ens va dur aquesta meravella que és el vi. El vi, que ha vingut per quedar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *