Us animem a participar a Alerta Forestal

Participa a Alerta Forestal i sigues els ulls del bosc!

21/02/2018

Grup de Naturalistes d’Osona

Voluntariat

Comentaris tancats a Us animem a participar a Alerta Forestal

Totes els amants de la natura que visiteu els boscos amb els vostres telèfons mòbils, o que teniu com a afició fer volar drons i fer fotografies, podeu avisar als investigadors si veieu afectacions per processionària, ventades, nevades o sequera a través d’Alerta Forestal.

Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Fundació Bancària “la Caixa” que coordina el CREAF i que recull alertes sobre l’estat de salut dels boscos a través d’una web-app. Amb elles, els investigadors i investigadores podran saber quin és l’estat de salut dels boscos i predir, a través de models matemàtics, com variaran amb el canvi climàtic.

T’animes i els ajudes? Activeu el GPS, feu una imatge de paisatge on es vegi la major part possible de bosc afectat i pugeu-la a la web-app: app.alertaforestal.com. Un cop feta ja la podreu veure en el mapa d’alertes de la web del projecte!

 

2 Comments Add yours

  1. Cecília Ballester ha dit:

    Trobo a faltar una alerta forestal per “ROMPUDES FORESTALS”. Ara mateix aquest él el principal perill a què s’exposen els boscos del Bages i de Catalunya.

    1. Jaume Torras ha dit:

      Tens tota la raó. Disposem de la col·laboració de una advocada mediambiental molt sensibilitzada en aquest tema. Pots contactar amb nosaltres a meandre.meandre@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *