Coneixem el territori
Mostra'n 
1   Link   Grup de Naturalistes d'Osona
A la comarca d’Osona tenim la sort de ser un conjunt de naturalistes amb una certa activitat, però que fins ara no teníem un punt de trobada comú ni un grup que ens permetés organitzar activitats que poguessin arribar a més gent.
2   Link   Memòria.cat
Aportació a la tasca que s’està fent arreu del país per recuperar i divulgar el nostre passat col·lectiu i lluitar contra l’oblit; una tasca, sens dubte, imprescindible, que compta amb la Història i la Memòria com a eines fonamentals.
3   Link   Centre Excursionista Montserrat
4   Link   Banc de dades de Biodiversitat de Catalunya
El Banc de dades de biodiversitat vol ser una recopilació de tota la informació sobre la biodiversitat de Catalunya. Es desenvolupa mitjançant la informatització de totes les citacions disponibles de les espècies que es fan al territori català.
5   Link   Link CECB ( Centre excursionista de la Comarca de Bages)
El Centre Excursionista de la Comarca de Bages va ésser fundat l'any 1905, sent, després del Centre Excursionista de Catalunya, l'entitat excursionista més antiga de l'Estat i una de les més antiga en general.
6   Link   Espais d'interés natural del Bages
Pagina del Consell Comarcal amb el llistat dels epais d'interés natura la la comarca del Bages.
7   Link   ICHN del Bages
La Institució Catalana d'Història Natural (ICHN ) fue fundada en el año 1899 en Barcelona, en tiempos de resurgimiento de la identidad catalana, por un grupo de jóvenes estudiantes. Durante los primeros años, la ICHN se instaló en el Centre Excursion
8   Link   Biolegsglocals
9   Link   Anella verda de Manresa
10   Link   Perda seca
11   Link   Observatori del Paisatge