Properes activitats

24 de març / Contes a l’Anella Verda /6 d’abril / La nit dels amfibis a Manresa /Concurs de curtmetratges per a joves (de 12 a 18 anys) i curs gratuït “Medi Ambient i Vídeo Mòbil” el 2 de març

Calendari Contes a l’Anella Verda 2019

Calendari Marxes Nòrdiques 2019Dissabte 6 d’abril La nit dels amfibis a Manresa

Els amfibis són els animals més amenaçats del món! Però al Bages encara són molt desconeguts. Intentarem trobar totes les espècies que hi ha a Manresa. Els participants faran gravacions de so i fotografies d’amfibis que serviran per completar el mapa de distribució dels amfibis de Manresa. Es farà una xerrada sobre la identificació, biologia i conservació de les espècies d’amfibis del Bages. Tancarem la jornada amb coca i begudes. Tothom qui vulgui es podrà quedar a aprendre i ajudar a identificar fotografies i sons amb l’ajut dels experts de la Societat Catalana d’Herpetologia.

Clica aquí per inscriure’t


Clica a la imatge per a més informació sobre el concurs de curtmetratges per a joves i els cursos gratuïts:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *