Un projecte de Meandre

El projecte Revivim Plantes a l’Escola neix d’una iniciativa de Meandre. Després d’una pluja d’idees s’arriba a un acord amb una floristeria de Manresa, Kentia, en que cediria les plantes que no podia vendre (ja sigui per canvi de temporada, flors en mal estat,…) al Institut Lluís de Peguera. Després d’un èxit absolut d’aquest projecte pilot d’altres escoles es van apuntar a la iniciativa escampant-se el projecte fins a d’altres comarques del territori.

El contacte amb l’aire lliure i la natura ha d’estar present a l’escola. Volem que els nens aprenguin a pensar i deduir experimentant i tocant l’entorn.

regadoraEs tracta que els infants no només puguin donar una segona oportunitat a aquelles plantes que els floristes i viveristes no poden aprofitar sinó que  a més a més les coneguin, les toquin i aprenguin les seves característiques. D’aquesta manera, els alumnes també adquireixen certs coneixements de jardineria i botànica ja que se’ls ensenya com replantar-les, on ubicar-les perquè durin més i com tenir-ne cura.

 

T’interessa?

Contacta amb nosaltres.

Més informació: http://www.revivimplantes.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *