I per quan l’anunciat projecte d’ampliació del Parc de l’Agulla cap al Turó del Guix?

En síntesi, el projecte d’ampliació consisteix en l’arranjament del camí del Tenis ja executat, el trasllat del pàrquing de caravanes que es troba al costat del Parc i sobretot, el que és més important per l’Anella Verda de Manresa: l’ampliació del parc a les 19 hectàrees de sol públic del Consorci on es troba el turó del Guix o Quatre Cantons. Es tracta tan sols de la plantació de 200 arbres autòctons i la millora del camí del ramal de Viladordis de la Sèquia i del camí del Grau, que han de servir per conduir al caminant o al ciclista a la passerella que travessa la Carretera de Berga entre la fàbrica de Tous i els Bombers cap el camí del Grau i Viladordis.

Més informació: L’Agulla

Al·legacions de Meandre al projecte de gasolinera i hotels “Portal de l’Agulla” finalment descartat per la comisió d’urbanisme l’any 2016.

 
Descarrega Suggeriments Pla Portal de l’Agulla

De mica en mica anem avançant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *