Properes activitats

16 desembre- Marxa Nòrdica Regadiu de Viladordis /  22 desembre- YOGA & MINDFULNESS IN THE WOODS

Calendari Contes a l’Anella Verda 2018

Calendari Marxes Nòrdiques 2018


Sortida marxa Nòrdica pel Regadiu de Viladordis. Sortirem del parc de l’Agulla a les 9.00 h. Accedirem al regadiu de Viladordis per la nova conexió del camí del Grau i coneixerem el paisatge d’horta de Viladordis, un entorn clau per arribar a la sobirania alimentaria de la nostra ciutat. Són 9 Km sense dificultat. El preu és de 5 euros, socis 2,5 . Qui no pot no paga.  Ens guia el Lluís Garriga i ens estira el Josep Llort.

Us hi esperem!

16 de desembre

Marxa Nòrdica Regadiu de Viladordis


Us fem la proposta de passar un matí amb família fent immersió en la llengua anglesa tot  fent activitats de ioga i mindfulness al bell mig de l’Anella Verda de Manresa (al Gorg Blau).

L’escola del món, un projecte de divulgació de pedagogia vivencial de l’anglès, aquest cop organitza un taller de YOGA & MINDFULNESS IN THE WOODS, i el durà a terme la Mireia Ioga.

La idea de L’escola del món és oferir, més enllà dels tallers MOVIC (Movement and Music in English), que van expressament dirigits a l’aprenentatge de l’anglès, tallers D’ALTRES ÀMBITS realitzats per experts que els poden  dur a terme mitjançant l’anglès. L’objectiu és oferir possibilitats d’acostumar-se a aquesta llengua vehicular per a fer activitats educatives d’àmbits diversos. Aquest és el primer taller d’altres que vindran 🙂 La Mireia  és professional del ioga i el mindfulness per a infants i viu als Estats Units.

INFORMACIÓ DETALLADA DEL TALLER:
Aquest taller està dirigit a famílies que vulguin explorar el ioga i el mindfulness tot passant-ho bé i aprenent de l’entorn. A través del moviment conscient, de jocs, relaxació, pràctiques d’amabilitat i activitats en grup aprendrem com sentir mes consciència al nostre dia a dia.

Dia i hora:   Dia 22 de desembre d’11h a 13h.  Si no sabeu arribar-hi, sortirem a les 10.15 de la Torre Lluvià, on podreu aparcar els cotxes. Si ja sabeu on és el Gorg Blau,  ens hi trobarem directament a les 11h.

Ioga, mindfulness, anglès… i natura. Ens hi veiem?

Inscriviu-vos tota la família al següent formulari:

L’escola del món
Email: info@lescoladelmon.com
Website: www.lescoladelmon.com 
Facebook: https://www.facebook.com/lescoladelmon/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *