Properes activitats

8 d’abril- Sortida Marxa Nòrdica / 

20 de maig – Contes a l’Anella 

Calendari Contes a l’Anella Verda 2018  – 

Calendari Marxes Nòrdiques 2018


Sortida Contes a l’Anella Verda.  Gratuïta. Preparat amb l’Albert Marqués, altrament dit “Os Mandrós”. Amb l’Associació del Parc de la Sèquia. Pa amb oli, vi i sucre gràcies a la col·laboració de Mengembages.


20 de maig

Món Mas

als Gorgs de les Escaletes


Sortida Marxa Nòrdica pel regadiu del Poal. Coneix els viaranys de la Torre del Vinyes, i els camins del ramal de la Sèquia amb una caminada curta de 8 Km sense cap tipus de dificultat. Ens trobem a les 9,00 davant de la Fundació Universitària del Bages (FUB). És la única activitat no gratuïta de l’entitat: 5 euros, (2,5 els socis). Qui no pot, no paga.

8 d’abril

Marxa Nòrdica pel regadiu del Poal

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *